UW PROFESSIONELE DIENSTVERLENER INZAKE TOEGANG

Aanvullend op onze activiteiten als technische groothandel in componenten voor elektrische vergrendeling, automatische deursystemen en toegangscontrole bieden wij ook professioneel advies en ondersteunende technische diensten aan in deze domeinen.

In de afgelopen jaren hebben wij op een veelheid van projecten samengewerkt met partners, leveranciers, installateurs en klanten. Zo hebben we een grondige ervaring opgebouwd waardoor we efficiënt oplossingen kunnen uitdenken en implementeren voor al uw uitdagingen op gebied van toegang.

Onze complementaire activiteit als technische groothandel heeft bovendien een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste brengt het ons een zowel brede als een diepe productkennis waardoor we precies en merkonafhankelijk advies kunnen leveren. Ten tweede geeft het het ons des te meer reactiesnelheid op projecten doordat we vaak het juiste materiaal in stock hebben.

Bent u facility manager bij een KMO, een grote onderneming of een overheidsinstantie? Bent u Project Manager bij een leverancier van facility management diensten? Bent u installateur van systemen voor domotica, toegangscontrole, security, …? Onze ervaren techniekers staan altijd tot uw dienst.

Installatie

Installatie

Wij ondersteunen u in de conceptie en de implementatie van toegangsoplossingen. Onze projectmanagers en techniekers helpen u graag verder.

Onderhoud

Onderhoud

Voor al onze oplossingen bieden we ook interessante onderhoudsformules aan. Ons team helpt u graag verder!

Herstellingen

Herstellingen

Hebt u onze hulp nodig voor een dringende herstelling? Ons interventieteam staat paraat!

Kunnen we helpen?

Contacteer ons

Onze klanten aan het woord

Klara De Smedt

KLARA DE SMEDT - DE WINKELHAAK | HOUSE OF C

“Enige tijd geleden kwamen wij via onze elektricien in contact met Allocking. We werden meteen getriggerd door hun innovatieve karakter. Aangezien De Winkelhaak | House of C hier ook onverminderd in investeert, leek Allocking de ideale partij om ons en onze elektricien te ondersteunen en voorzien in een nieuw toegangscontrolesysteem.

Concreet wilden wij een goed zicht krijgen op wie binnen en buiten gaat in onze vergaderruimtes. Allocking dacht op een klantgerichte manier mee over de mogelijkheden, budgetten, praktische uitwerking en ga zo maar door.

Uiteindelijk bleek hun oplossing de best vindbare optie op de markt. De meegeleverde software biedt bovendien tal van mogelijkheden, ook voor complexe bedrijven.

Dit, samen met Allockings deskundigheid, beschikbaarheid en drive maakten dit project tot een succes.

Zowel wij als onze elektricien raakten erg gecharmeerd door Allockings werking, waarvoor dank!”

Klara De Smedt
Stijn Vastiau

STIJN VASTIAU – EM SECURITY

“Zo’n twee jaar geleden waren wij op zoek naar een partnership met een distributeur van voornamelijk mechanische sloten. Op dat ogenblik kwamen wij in contact met Allocking. In eerste instantie begonnen we met een klein project, kwestie van kennis te maken en elkaars mogelijkheden af te tasten. Aangezien dat project uitstekend verliep, volgden de andere opdrachten elkaar snel op. Vandaag de dag werken wij quasi wekelijks samen.

Allocking heeft een uitermate breed gamma, wat ons in staat stelt om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Kan ik op een gegeven ogenblik niet rechtstreeks beantwoorden aan de vraag van een klant? Allocking kan dat ongetwijfeld wel!

Doordat ik één aanspreekpunt heb bij Allocking, is het mogelijk om zeer efficiënt te werken. En laat ons eerlijk zijn, een dergelijke persoonlijke aanpak werkt ook stukken aangenamer!

Verder mag hun showroom er ook echt zijn. Zo krijg je als klant een concreet beeld van alle mogelijkheden.

Tot slot wil ik ook de naservice van de ondersteunende diensten even in de spotlights zetten. Zelfs nadat een project is afgerond, kan je op Allocking rekenen."

Stijn Vastiau
Gert Horio

GERT HORIO – BEOBANK TEMSE

“Ik leerde Allocking een tijdje geleden kennen via de hoofdzetel van Beobank. Meteen werd duidelijk waarom Beobank wel vaker met Allocking werkt en ik bijgevolg naar hen doorverwezen werd.

Een prima eerste contact via het telefonisch onthaal, een accountmanager uit de buurt die niet talmde om langs te komen, de ideale oplossingen voor mijn wensen en een uiterst doeltreffende oplevering met respect voor mijn planning. Samengevat was onze samenwerking dus snel, accuraat en correct.

Door het aanbod van Allocking kan ik mijn zaak beter structureren, hetgeen een zeer mooie oplossing is voor de sector en een grote troef voor mij!

Allocking is een bedrijf waar de juiste waarden voorop staan. Een woord is een woord en klant is koning. Bij ons is het niet anders. Wellicht klikte het daarom ook zo goed!”

Gert Horio

Kunnen we helpen?

Contacteer ons

Onze gewaardeerde opdrachtgevers

Door onze jarenlange ervaring bij een brede waaier aan heterogene klanten, hebben wij de expertise om ook u op een toegespitste manier voort te helpen met allerhande toegangsoplossingen. Hierbij vindt u een greep uit klanten waarmee wij een productieve samenwerking hadden of hebben.