Allocking, uw betrouwbare partner

Allocking is een fabrikant en distributeur van componenten voor toegangscontrole, vergrendeling en automatische deursystemen. Daarnaast bieden wij ook professioneel advies en ondersteunende technische diensten.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector begrijpen wij uw veiligheidsissues als geen ander. Het is dan ook ons doel u hierin bij te staan met professioneel advies. Om steeds een actueel antwoord op al uw vragen te kunnen bieden, volgen wij de evoluties op het vlak van toegangscontrole wereldwijd op de voet. Bij Allocking kan u dus rekenen op een doorgedreven productkennis. Op basis daarvan kunnen wij u eerlijk, merkonafhankelijk advies geven en voorzien wij oplossingen op maat die voldoen aan alle wettelijke normeringen.

Op deze manier biedt Allocking u een ruim aanbod van state-of-the-art toegangscontrolesystemen aan. Van eenvoudige toegangscomponenten tot complexe installaties. Al onze producten gaan uit van de modernste technologieën die hun betrouwbaarheid en efficiëntie inmiddels ruimschoots bewezen hebben. Naast ons uiterst betaalbare huismerk, SmartKing, vindt u bij Allocking een uitgebreid productgamma aan diverse erkende merken en installatiediensten.

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons